Φρέσκια Aloe Vera σε φύλλα 1kg

Νέο

Βιολογικά φρέσκα φύλλα Aloe Vera της ποικιλίας Barbadensis Miller από τις φυτείες του Ηλία Χρονάκη στη Νότια Κρήτη. Τίμη φύλλου: κατόπιν ζύγισης, ανάλογα με το βάρος του. Τιμή κιλού: 7,90 ευρώ.

Περισσότερες λεπτομέρειες

7,90€

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Περισσότερες πληροφορίες

Το ζελέ της αλόης είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και άλλα στοιχεία, οπότε όταν απλωθεί στην επιδερμίδα θεωρείται αποτελεσματικό για: την πρόληψη και αντιμετώπιση ηλιακών και όχι μόνο μικροεγκαυμάτων, την ενυδάτωση του προσώπου, τη φροντίδα του δέρματος μετά από κοψίματα, την αντιμετώπιση της ακμής, αλλά και των ραγάδων. Χάρις την παρουσία των ορμονών αυξίνη και γιβερελίνη (auxin, gibberellin), η αλόη βοηθάει τα κύτταρα να αναπλάθονται γρήγορα, ενώ κατευνάζει την αίσθηση της φαγούρας και καταπραΰνει τις φλεγμονές.

Γιατί την αποκαλούν «φυτό της νεότητας»; Επειδή το ζελέ της περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία και ποσότητα αντιοξειδωτικών ουσιών, όπως η β-καροτίνη και οι βιταμίνες C και Ε, που αντιμάχονται τη φθορά του χρόνου και συμβάλλουν στη βελτίωση της λάμψης και σφριγηλότητας του δέρματος.

Καθώς η αλόη περιέχει πάνω από 75 διαφορετικά θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα, σάκχαρα, ανθρακινόνες ή φαινολικές ενώσεις, λιγνίνη, σαπωνίνες, στερόλες, αμινοξέα και σαλικυλικό οξύ, θεωρείται ότι το να πίνει κανείς χυμό αλόης είναι μια κίνηση συνολικής ανάτασης του οργανισμού, δίνει ενέργεια, ζωτικότητα, αποτοξινώνει, βελτιώνει στομαχικές διαταραχές, μειώνει τα επίπεδα του σακχάρου και των λιπιδίων, καταπολεμά προβλήματα της στοματικής κοιλότητας.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: